Legeskibet besøger Bogense


Legeskibet besøger den lille hyggelige købsstad, Bogense, fra den 18 juli til og med 20 juli. Bogense er kendt for dens charmerende gamle bydel med dens små fine huse, for ikke at nævne et af Danmarks mindste huse på blot 23 m². I bydelen ligger også Bogense kirke, som er viet til Sankt Nikolaj, der er sejlernes og sømændenes helgen.

I Bogense ligger Fyns største marina samt den gamle havn med fiskehuse, caféer og det nyopførte søbad. Legeskibet vil under besøget i Bogense lægge til i marinaen, hvor vi sammen med TV2 på Tour sætter rammerne for leg og motion fra havnen til byens gader.


Bogenses motivation for at lege

Bogenses stolte maritime fortid – og nutid

Bogense er vokset op om havnen. Byen er Danmarks hyggeligste købstad og fik netop den status, fordi der var så stor handel mellem Bogense og Jylland via søvejen.

I dag er børn og sejlerne i fokus på havnen. Bogense Marina er udvidet, så der i dag er mere end 700 pladser til skibe på Fyns største lystbådehavn. Ved siden af ligger Den Gamle Havn, hvorfra der engang var tursejlads til Jylland og København, fiskeribåde og industri. I dag er der torveplads og et stort søbad for både børn og voksne, og mellem marinaen og den gamle havn er der 3 legepladser – en fitness-legeplads, naturlegeplads og en stor alminidelig legeplads – så børn og barnlige sjæle kan være aktive ved vandet for sjov. Alle turister og lokale besøger havnen – og vi vil gerne være med til at skabe flere aktiviteter for dem.


PROGRAM

Legeskibet tilbyder aktiviteter på Bogense havn fra mandag den 18 juli til og med onsdag den 20 juli.

Mandag den 18 juli
• Kl. 10.00-19.00 Kom og leg, der er åbent for alle
Tirsdag den 19 juli
• Kl. 10.00-17.00 Kom og leg, der er åbent for alle
Onsdag den 20 juli
• Kl. 10.00-16.00 Kom og leg, der er åbent for alle

Der er kan forekomme ændringer i programmet blandet andet med opvisninger, kunstneriske eller faglige indlæg og livemusik om aftenen.

Bogense placering Legeskibet

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC


Links


Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2019 - LEGESKIBET