Legeskibet besøger SønderborgSAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC


Legeskibet besøger Sønderborg fra onsdag d. 3 august til og med lørdag d. 6 august.

Sønderborg er en gammel by og købsstad, der ligger på begge sider af Alssund. Byen byder på en række oplevelser med Dybbøl Mølle, rammen for slagmark for krigen i 1864, Augustborg, Gråsten slot og Sønderborg Slot der ligger ved Sønderborg havn.

Fra slottet kan man gå videre langs vandet ad den hyggelige havnepromenade, der går mod Kong Christian d. X’s bro. Efter broen kommer den tidligere erhvervshavnen i Sønderborg, der på nuværende tidspunkt er under udvikling til en ny bydel med plads til virksomheder, hotel og multikulturhus, der skal rumme et nyt moderne bibliotek, Sønderborgs kunstskole m.m.

Legeskibet ligger til ved havnepromenaden og åbner op for aktiviteter for børn, unge og voksne på Sønder Havnegade.


Sønderborgs’ motivation for at lege

Der er altid liv på havnen i Sønderborg. Fra lystbådehavnen og strandpromenaden til Sønderborg Slot og de hyggelige huse og caféer på Sdr. Havnegade. Med udvikling og igangsættelse af Frank Gehrys masterplan og de nye projekter omkring Byens Havn kommer der endnu mere liv med udsigt til både hav, havn og spændende oplevelser hele vejen ud til Verdens Ende.

Havnemiljøet inspirerer, og byen er hele tiden på udkig efter nye og flere aktiviteter til glæde for turister og lokale. Derfor er vi meget glade for at byde Legeskibet velkomne, og det bliver i samme uge, som vi har Kongeskibet liggende ved Slotskajen og Stella Polaris koncert på græsplænen ved Sønderborg Slot.

Dennis Lykke
-Kulturkonsulent for Børn, familier og interkultur


PROGRAM

Legeskibet tilbyder aktiviteter ved Sønderborg havn fra onsdag d. 3 august til og med lørdag d. 6 august.

Onsdag den 3 august
• Kl. 10.00 – 17.00 Kom og leg, der er åbent for alle
Torsdag den 4 august
• Kl. 10.00 – 17.00 Kom og leg, der er åbent for alle
Fredag den 5 august
• Kl. 10.00 – 17.00 Kom og leg, der er åbent for alle
Lørdag den 6 august
• Kl. 11.00 – 18.00 Legeskibet Play – Store legedag med musik og workshops

Der er kan forekomme ændringer i programmet blandet andet med opvisninger, kunstneriske eller faglige indlæg og livemusik om aftenen.

Sønderborg havn


Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2019 - LEGESKIBET