Legeskibet søger Legematroser


Kunne du tænke dig at blive Legematros på Legeskibet i 2018?

Legeskibet søger nu Legematroser til næste sommertogt!

Vil du være med til at styrke legelyst og bevægelsesglæde blandt børn og voksne i de danske havnebyer og samtidig være en af frontløberne i en vision om leg og stærke fællesskaber omkring en legende bevægelseskultur på tværs af alder, køn, sociale skel og kulturelle baggrunde i Danmark?

Er du klar til eventyr på en ægte gammel skonnert rundt blandt danske havnebyer med alt hvad det indebærer af minimale boligforhold, fælles madlavning og rigeligt med frisk hav-luft?

Legeskibet søger fantastiske udadvendte legematroser med mod på formidling og fulde af initiativ. Det er en fordel, hvis du har gået på Gerlev Idrætshøjskole, men det er ikke et krav.

Legeskibet tilbyder ud over enestående fællesskab:

  • Forberedelseskursus med fokus på leg og formidling.
  • Praktisk erfaring med lege- og procesfacilitering for forskellige målgrupper.
  • Deltagelse i spændende kulturarrangementer landet rundt.
  • Medansvar for projektindhold og aktiviteter, velstruktureret intens arbejdstid, fast løn og minimale leveomkostninger.

Du skal have mulighed for at deltage på kursus fra d. 12. til d. 15. april og teambuilding sejlads fra d. 1. til d. 3. maj.

Send ansøgning samt CV til info@legeskibet.dk hvis du synes, det lyder spændende.

Ansøgningsfrist d. 25. februar 2018.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Legeskibets Legeofficér på 21638736.

Sommertogtet 2018 starter d. 1. maj og slutter d. 30. september, og det er et krav, at du kan være med i minimum 3-4 uger.Legeskibet er et fem-årigt samarbejde mellem Gerlev Idrætshøjskole og Lauritzen Fonden, som præsenterer en aktiv kultur for leg og bevægelse i de danske havnebyer. Det er et sejlende dannelsesprojekt, hvor leg, bevægelse, viden og kultur skaber dialog og interaktion. 

“Scenen” for projektet et det fundament som Danmark er skabt af og på, nemlig havnen og havet.  På den måde er det et projekt baseret på en stærk fortælling, der er autentisk og ægte. Legeskibets formål er at sætte varige aftryk og være en katalysator for en aktiv bevægelseskultur – såvel i det enkelte menneske som i de fysiske rammer og platforme, som Legeskibet involveres i på sit togt.


Stilling:

Periode:

Omfang:

Arbejdssted:

Legematros

Maj til og med september

Minimum 3-4 uger

Legeskibet
© 2019 - LEGESKIBET