Legeskibet søger legematroser

Kunne du tænke dig at blive Legematros på Legeskibet i 2016?

Legeskibet søger allerede nu Legematroser til næste sommertogt!

Vil du være med til at styrke legelyst og bevægelsesglæde blandt børn og voksne i de danske havnebyer og samtidig være en af frontløberne i en vision om sundhed og stærke fællesskaber omkring en levende legende bevægelseskultur på tværs af alder, køn, sociale skel og kulturelle baggrunde i Danmark?

Er du klar til eventyr på en ægte gammel skonnert rundt blandt danske havnebyer med alt hvad det indebærer af minimale boligforhold, fælles madlavning og rigeligt med frisk sø-luft?

Legeskibet søger fantastiske udadvendte legematroser med mod på formidling og fulde af initiativ. Det er en stor fordel, at du har gået på Gerlev og umiddelbart en fordel, hvis du har haft Games eller har været senior, men ikke et krav.

Legeskibet tilbyder ud over enestående fællesskab:

  • Forberedelseskursus med lege- og formidlingsfaglig opdatering.
  • Masser af praktisk erfaring med lege- og procesfacilitering for alle mulige forskellige modtagere.
  • Deltagelse i spændende kulturarrangementer landet rundt – fra Folkemødet på Bornholm til vikingeskibenes og Vestsjællands TOGTET 2016 samt Kulturmødet på Mors.
  • Medansvar for projektindhold og aktiviteter, velstruktureret intens arbejdstid, spændende fritid, fast løn og minimale leveomkostninger.

Du skal have mulighed for at deltage på kursus fra den 21 til 24 april.

Skriv til info@legeskibet.dk hvis du synes, det lyder spændende.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt legeofficeren på 21638736.

Sommertogtet 2016 starter 1. maj og slutter 30. september, og det er et krav, at du kan være med i minimum 4 uger.

SHARE IT:

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>