Legeskibet besøger Fredericia allerede i 2016

Legeskibet besøger Fredericia fra søndag den 4. til og med lørdag den 10. september 2016. Vejle venter til 2017

Legeskibet er et 5-årigt samarbejde mellem Gerlev Idrætshøjskole og Lauritzen Fonden, som formidler en aktiv kultur for leg og bevægelse i de danske havnebyer. Projektet præsenterer en lang række aktiviteter på kaj i værtsbyerne – både i form af et omfattende skoletilbud i dagtimerne, gratis aktiviteter for alle om eftermiddagen og på weekenddage, samt visionsprocesser med udgangspunkt på selve Legeskibet for havnebyernes interessenter.
Legeskibets sommertogter og sejlplan koordineres i efteråret, hvor landets havnebyer har mulighed for at melde sig som værtsbyer for Legeskibet sommeren efter. Både Vejle og Fredericia tilbød værtsskab i 2016, og vi arbejdede i første omgang videre med invitationen fra Vejle på baggrund af byens størrelse og stort engagement blandt konsulenter på ungdomsområdet.
Logistiske udfordringer i Vejle Havn vedrørende særligt et godt areal til Legeskibets aktiviteter har imidlertidig gjort det nødvendigt i 11. time at udsætte samarbejdet med Vejle og i stedet rykke til Fredericia.
Der skal ikke herske tvivl om, at Vejle på alle måder er en relevant destination for Legeskibet, og vi håber at kunne genoptage samarbejdet i forbindelse med de kommende års sommertogter.
I Fredericia samarbejder Legeskibet med både Fredericia Kommune og udviklingsprojektet FredericiaC. Læs meget mere på legeskibet.dk/fredericia
SHARE IT:

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>