Legeskibet besøger København


Legeskibet besøger København i forbindelse med indvielse af Ofelia Plads på Kvæsthusmolen d. 29 juni. Kvæsthusmolen, der går under navnet Ofelia Plads, genåbner efter en større renovering som et nyt rekreativt byområde for københavnere og besøgende. Legeskibet lægger til ved Kvæsthusmolen fra d. 29 juni til og med d. 4 juli og under besøget afholder Copenhagen Jazz Festival koncerter på Ofelia Plads i samarbejde med P8 Jazz.

Legeskibet ser frem til at besøge Ofelia plads og sætte gang i kajen med leg og aktiviteter.


PROGRAM

Legeskibet tilbyder aktiviteter ved Kvæsthusmolen i København fra onsdag den 29 juni til og med tirsdag d. 5 juli

Onsdag den 29 juni
• Kl. 15.00 – Officel åbning af Kvæsthusmolen.
• Kl. 15.00 – 20.00 – Kom og leg, der er åbent for alle
• Kl. 16.00 – 19.00 – Gerlev Performance team optræder inkl. Parkour workshop
Torsdag den 30 juni
• Kl. 11.00- 17.00 – Kom og leg, der er åbent for alle
Fredag den 1 juli
• Kl. 11.00- 17.00 – Kom og leg, der er åbent for alle
Lørdag den 2 juli
• Kl. 11.00 – 17.00 – Legeskibet Play holder åbent for alle
Søndag den 3 juli
• Kl. 11.00 – 17.00 Kom og leg, der er åbent for alle
Mandag den 4 juli
• KL. 11.00 – 15.00 Kom og leg, der er åbent for alle

Der er kan forekomme ændringer i programmet blandet andet med opvisninger, kunstneriske eller faglige indlæg og livemusik om aftenen.


Ofelia plads’ motivation for at lege

Sommeren 2016 genåbner Kvæsthusmolen i København som et rekreativt event- og byrumsområde under navnet Ofelia Plads.

Omgivet af vand på alle sider og med udsigt til Skuespilhuset, Operaen og Amalienborg har Ofelia Plads både en central og ganske unik placering i Københavns indre by. Under overfladen er der bygget et parkeringsanlæg med plads til 500 biler, og ovenpå er området indrettet med en række pavilloner, der bl.a. huser caféer og mindre scener. Det 10.000 m2 store område er ellers helt åbent og frit, hvilket sikrer en fleksibilitet, der gør det muligt at huse alt fra store koncerter og teaterforestillinger til fotoudstillinger, madmarked, storskærmsevents osv.

Kvæsthusmolen er en vigtig del af Københavns og havnens skibshistorie, og på Ofelia Plads bliver der også anlagt anløbsbroer til anløb af både større skibe og mindre både og havnetaxi. Desuden vil kanalrundfarterne have fast anløb og en salgspavillon på området. I forlængelse af selve molen har man for enden af Kvæsthusgraven bygget en Kyssetrappe ned i vandet, der både har potentiale til at blive Københavnernes nye hæng-ud sted og som også giver anledning til at bruge vandet som scene for forskellige aktiviteter.

Det er ambitionen, at Ofelia Plads både skal have et rigt og uformelt hverdagsbyliv – bl.a. ved caféer, kunstværker, udstillinger o.l. – og at der også skal være tilbud om arrangementer hele året rundt, gerne af rekreativ art og rettet mod børnefamilier. Af den årsag passer Legeskibets tilstedeværelse og aktiviteter perfekt ind i vores ønsker for områdets udvikling og brug.SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
Legeskibet Play - Store Legedag afholdes i weekenden under besøg i værtsbyen

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Links


Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2019 - LEGESKIBET