Bliv værtsby


Legeskibet er et fem-årigt samarbejde mellem Gerlev Idrætshøjskole og Lauritzen Fonden, som præsenterer en aktiv kultur for leg og bevægelse i de danske havnebyer.

Legeskibet er løbende på udkig efter kommunale partnere med højt engagement i forhold til at integrere havne- og byområder med leg og bevægelsesglæde. Først og fremmeste handler det om samarbejdsmuligheder med skoler og øvrige uddannelsesinstitutioner, som både tilbydes legeundervisning for elever og kortere kursusforløb for undervisere.


Gratis for værtsbyerne

Legeskibets aktiviteter er finansieret af Lauritzen Fonden og som sådan gratis til rådighed for værtsbyerne. Det, der er brug for, er følgende:

  • Engagement i forhold til at få mest ud af aktiviteterne
  • En kajplads på min. 35 meter (min. 3 meter dyb) med adgang til strøm og vand
  • Plads på kaj i umiddelbar nærhed til skibet – ca. 50 x 20 meter og gerne større
  • Toiletfaciliteter til publikum
  • Hjælp til praktisk håndtering af vores containerinstallation (ca. 3 timers kran/kranbil) i forbindelse med opstilling og nedpakning

Legeskibet forsøger i videst muligt omfang at imødekomme specifikke ønsker i forhold til timing af Legeskibets besøg f.eks. i forbindelse med havne- eller kulturfestivaler, men der er selvsagt tale om et kæmpe puslespil, som skal gå op i en højere enhed.


Sommertogt 2018

Havnebyer i Danmark har mulighed for at melde sig som værtsby for togtet, der finder sted i sommeren hen over sommeren 2018.

Interesserede kommuner og havnebyer kan henvende sig til projektleder Rasmus E. Casper på rasmus@gerlev.dk eller tlf. 21 63 20 48.

Legeskibet Lilla Dan
© 2019 - LEGESKIBET